LEGO® -expositie sluit definitief

Uit
Kunst gemaakt van LEGO®-steentjes.
Kunst gemaakt van LEGO®-steentjes. (Foto: aangeleverd)

LEGO® -expositie sluit definitief

AMSTERDAM - The Art of the Brick, de grootste tentoonstelling van LEGO®-kunst ter wereld, sluit definitief de deuren op 29 augustus. De bekroonde expositie is daardoor nog maar enkele weken te bezoeken in de Amsterdamse Kalverpassage.

De expositie toont meer dan honderd unieke kunstwerken, gemaakt met ruim één miljoen LEGO® -stenen en biedt een creatieve PlayZone met 300.000 LEGO® -steentjes, om zelf aan de slag te gaan met het wereldberoemde speelgoed.

The Art of the Brick opende 10 december 2020 en zou oorspronkelijk vijf maanden te zien zijn. Na slechts 4 dagen moest de expositie noodgedwongen 175 dagen de deuren sluiten door de plotselinge Corona-lockdown. Gelukkig kon de tentoonstelling op de valreep worden verlengd tot aan het einde van de zomervakantie. The Art of the Brick is te zien in de Kalverpassage, Kalverstraat 212-220, 1012 PD Amsterdam. De tentoonstelling is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur, laatste toegang is om 16:30 uur. Voor tickets en informatie: www.artofthebrick.nl.