Andre van der Leek maakt uw verouderde keuken weer als nieuw.
Andre van der Leek maakt uw verouderde keuken weer als nieuw. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Oude vertrouwde keuken weer als nieuw

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Alleen verantwoord en duurzaam (ver)bouwen heeft de toekomst, want we realiseren ons dat het lastig leven is tussen hoge afvalbergen. En iets weggooien wat nog goed is? Dat is niet van deze tijd. In de 'keukenbranche' is de ontwikkeling van renoveren in plaats van nieuw dan ook de meest het meest voor de hand liggend. Keukenvernieuwer André van der Leek weet daar alles van en is aangesloten bij De Keukenvernieuwers, de marktleiders op dit gebied. Hij werkt vanuit Edam in de regio Waterland, Amsterdam Noord en Zaanstad.

Uw vertrouwde keuken renoveren loont. De afvoer en de leidingen liggen er al, het originele frame van een keuken is meestal prima te gebruiken, waardoor sloop en breekwerk tot een minimum kan worden beperkt. Maar uw keuken krijgt in korte tijd wel een compleet ander gezicht: wat gebeurt er als u oude keukendeurtjes vervangt en een nieuw werkblad doet ook wonderen!

André: "Het spreekt vanzelf dat onze werkwijze kostenbesparend en duurzaam is. We gooien alleen het noodzakelijke weg. Klanten geloven hun ogen niet als ze het resultaat zien. De referenties op onze site spreken boekdelen!" André vervangt ook alle keukenapparatuur. Een koelkast bijvoorbeeld die niet goed sluit is een gemene 'energieslurper'".

De keukenfronten, meubelen en werkbladen die André levert, worden in Nederlandse fabrieken gemaakt. "De lijnen daarheen zijn kort, maatwerk is voor ons geen enkel probleem!" De Keukenvernieuwers is een landelijk werkende organisatie en zijn CBW-erkend. U kunt André van der Leek bereiken via 06-20405131 of per mail: andrevanderleek@dekeukenvernieuwers.nl .

Kijk voor inspiratie en referenties op de website: www.dekeukenvernieuwers.nl .

Meer berichten