Vrijwillige balie medewerker(ster) gezocht

  Nieuws

SCHOORL - Voor het wijksteunpunt De Sanderij te Schoorl is Stichting Welzijn Bergen op zoek naar een vrijwillige balie medewerker(ster). We zoeken iemand voor de woensdagochtend en eventueel de vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit: de telefoon aan nemen, bezoekers aan de balie te woord staan en assisteren bij voorkomende werkzaamheden.

Bij het wijksteunpunt komen inwoners van onze gemeente met tal van vragen voor ondersteuning. De nieuwe vrijwilliger(ster) kan rekenen op een gezellige werkomgeving, zinvol werk en fijne collega’s. ''Wij vragen van de vrijwilliger computerervaring, affiniteit met de doelgroep en bereid te zijn deel te nemen aan gezamenlijk overleg en aan deskundigheidsbevordering.''
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Carla Klok opnemen maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via telefoon (072) 5095267. Of een bericht sturen naar c.klok@welzijnbergen.nl. Op de website www.welzijnbergen.nl is meer informatie te vinden over Stichting Welzijn Bergen.

Meer berichten