Sinterklaas intocht in Egmond aan Zee

  Nieuws

door: de verslaggeverpiet
MADRID - Zaterdag 17 november komt Sinterklaas met zijn pieten naar Egmond aan Zee. De regelpiet heeft vernomen dat de Sint met de mannen van de KNRM en de Adriaan Hendrik van zijn pakjesboot opgehaald wordt.

Het programma ziet er als volg uit: Sinterklaas komt rond de klok van 14.00 uur aan op het Egmondse strand, op de hoogte van de Werf. Vanaf 13.45 staat de Booth van DJ Piet al tof te draaien! Vervolgens zal de Sint naar het Pompplein gaan en daar verwelkomd worden door alle kinderen. Vanaf het Pompplein vertrekt de Sint via de Prins Hendrik Stichting tuin naar sporthal de Watertoren. De Sint vindt het erg leuk als alle kinderen meelopen in de optocht via de PHS zodat er een vrolijke stoet langs de bewoners gaat.
Rond 15.45 start het feest in de Sporthal voor alle kinderen die op de peuterschool en in groep 1 t/m 4 op de basisschool zitten. Het feest zal om 16.45 uur afgelopen zijn. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer kleurplaten waarmee elke leeftijd groep een prijs kan winnen. De kleurplaten worden op de scholen en peuterspeelzaal afgegeven en op 16 november weer worden opgehaald. Voor kinderen buiten de Egmondse scholen is het mogelijk de kleurplaten op te halen bij Jongerencentrum de Wal in Egmond aan zee, hier kunnen de kleurplaten ook weer worden ingeleverd maar wel voor 16 november.
Sint en zijn pieten hopen op zaterdag 17 november veel kinderen te kunnen begroeten!

Meer berichten