Braderie in Castricum

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - De gezellige braderie in Castricum wordt zondag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur weer gehouden. Op de Dorpsstraat en de Burgemeester Mooijstraat zijn de vele kramen te vinden. Ook is er livemuziek en zijn de terrassen open.
Op het bakkerspleintje wordt een appeltaartenwedstrijd gehouden. De deelnemende appeltaarten worden gekeurd op geur, kleur en smaak. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via desnoepwinkelvoorkunstenaars@hotmail.com of kom zondag om 11.00 uur naar de proeftafel op het bakkerspleintje en lever je taart in. Voor het proeven is er maar een klein stukje nodig, dus de rest van de taarten worden tijdens de zomermarkt op het bakkerspleintje verkocht voor 1 euro per punt. Opbrengsten gaan naar de stichting van Lia Kooijman 'hart voor borstkanker'. De professionele jury bestaat uit Martin Langeveld van de Roset, Frans Glas van le Moulin en bekende Castricummer Henk Ruiter.
Vanaf ongeveer 16.00 uur tot 23.00 uur is er live muziek van de band Paper Plane bij Grand Café Balu. Kramen zijn te huur bij Star Promotions, tel. 010 - 524 34 34 / info@starpromotions.nl.

Meer berichten