Lentefeest in De Helderse Vallei.
Lentefeest in De Helderse Vallei. ((Foto: aangeleverd))

Lentefeest in De Helders Vallei

DEN HELDER - In het voorjaar ontwaakt de natuur na de koude winter. Bloemen staan in bloei, er komen weer bladeren aan de bomen en lammetjes huppelen door de wei. Het is lente en dat mag gevierd worden! Daarom houdt De Helderse Vallei zondag 19 mei het Lentefeest van 10.00 en 17.00 uur.

Ontmoet de partners van De Helderse Vallei en doe mee met de diverse leuke activiteiten die zij aanbieden. Struin rond tussen de marktkramen met bijzondere, biologische, pure en recycle producten. Aai de jonge dieren, doe mee met natuurlijke activiteiten of rij een rondje op een paard. Kijk mee bij demonstraties van oude ambachten, zoals schaap scheren, wol spinnen en houtdraaien. Natuurlijk kan er ook gesmuld worden van diverse lekkernijen, zoals warme wafels, een zelfgebakken broodje en heerlijk ijs. Het feest zal opgefleurd worden met diverse muziek- en dansoptredens.

Het Lentefeest wordt georganiseerd voor jong en oud. De toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor het volledige programma op www.deheldersevallei.nl/nieuws.

Meer berichten