V.l.n.r.: Nicole (AZC), Danny Mangelsdorf (Rabobank), Marianne, (AZC), Wendy de Vries (Food 2 Share), Berrie Woord (Rabobank), Jacolien de Man en Ciska Dokter (Food 2 Share).
V.l.n.r.: Nicole (AZC), Danny Mangelsdorf (Rabobank), Marianne, (AZC), Wendy de Vries (Food 2 Share), Berrie Woord (Rabobank), Jacolien de Man en Ciska Dokter (Food 2 Share). (Jolanda Jacobs Fotografie)

Goede bestemming voor 100 ijsbaankaartjes

DEN HELDER - Vrijdag overhandigden Rabobank medewerkers Danny Mangelsdorf en Berrie Woord ruim 80 toegangskaartjes voor de IJsbaan, aan het AZC in Den Helder en de Facebookcommunity Food 2 Share.

Dat gebeurde in het Asielzoekers Centrum in Den Helder voor de kerstboom met persoonlijke kerstwensen gemaakt door bewoners van het AZC. Berrie geeft het veel voldoening om mensen die het wat minder hebben op deze manier iets extra's te geven. "Als Rabobank zijn we lokaal betrokken en willen we graag iets terug geven aan de maatschappij. Hoe mooi is het dan om gratis kaartjes voor de IJsbaan in de Beatrixstraat te kunnen geven aan mensen die het iets minder breed hebben", vertelt Berrie.

Het bestuur van de Facebookcommunity Food 2 Share gaat de kaartjes verdelen onder de minimagezinnen die zij in beeld hebben. Het AZC neemt een aantal bewoners mee voor deze typische Nederlandse bezigheid. Eerder deze maand haalde Matthijs Blaauboer van 'Sinterklaas voor Ieder' al 20 kaartjes voor de ijsbaan op. Deze kaartjes kwamen ook terecht bij minimagezinnen.

* In verband met de privacy van de medewerkers van het AZC worden zij alleen met hun voornaam benoemd.

Noot voor de redactie:

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Jazz Riet van Rabobank Kop van Noord-Holland.

Telefoon: 06 34051105

Mail: communicatie.kvnh@rabobank.nl

Yvette van der Does
Meer berichten