Maandelijkse Masoek Sadja in de Draaikolk.
Maandelijkse Masoek Sadja in de Draaikolk. ((Foto: aangeleverd))

Helderse Draaikolk gastheer Masoek Sadja

DEN HELDER - In De Draaikolk wordt dinsdagmiddag 28 januari de maandelijkse Masoek Sadja gehouden. De Indische inloopmiddag aan de Dollardlaan 202 begint om 14.00 uur. Het is de eerste bijeenkomst van 2020 dus allemaal even bijpraten!

Masoek Sadja betekent: 'Wees Welkom', en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker en vrijwilliger is welkom, gastvrijheid en ontspanning staat hoog in het vaandel. Ook is er ruimte om met de aanwezige regiocoördinator van Pelita te praten als daar behoefte aan is. Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn dan wordt daar informatie over gegeven.

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Bodiri de muziek, al jaren een van de toppers tijdens een Masoek Sadja. Naast muziek en de mogelijkheid voor een dansje, zijn er natuurlijk heerlijke snacks van Toko Intani. Een ieder wordt van harte uitgenodigd om deze gezellige middag mee te maken.

De zaal gaat om 13.30 uur open en de middag duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, entree is 3,00 euro. Het entreebewijs is tevens het lot voor de kleine loterij, die om 16.30 uur begint.

Meer berichten