La Mer.
La Mer. ((Foto: aangeleverd))

Valentijnsconcert Helders gemengd koor La Mer

DEN HELDER - Gemengd koor La Mer verzorgt een Valentijnconcert dat wordt gehouden op maandagavond 10 februari. Tijdens dit Valentijnconcert brengt het koor naast een aantal bekende songs, drie nieuwe arrangementen ten gehore welke alle up-temponummers zijn. Uiteraard staan alle arrangementen in het teken van de liefde.

Als gast treedt tijdens deze avond Adriaan Bais op: niet geheel onbekend in Den Helder. Zangkoor 'La Mer' staat onder leiding van dirigent Arjen Busscher. Het koor wordt begeleid met op drums door Adrie Hoogeterp en op de piano door Frank Visser.

Narcisbollen

Tijdens de pauze worden er narcisbollen verkocht ter ondersteuning van het koor. De kosten daarvan zijn € 2,00 per stuk of drie voor € 5,00. Ook zijn er hapjes en drankjes in de pauze, de drankjes zijn € 1,00 per stuk. Het concert vindt plaats in Triade aan de Middenweg 2 in Den Helder. De aanvang is 19.45 uur en het concert duurt tot de klok van 21.45 uur. Op deze avond kunnen mensen die graag willen zijn bij La Mer, zich aanmelden.

Meer berichten