Scouting Den Helder/Julianadorp bezorgt kerstkaarten

Algemeen
De scoutingleden aan het werk tijdens een eerdere kerstposttraditie.
De scoutingleden aan het werk tijdens een eerdere kerstposttraditie. Foto: aangeleverd

DEN HELDER - Ondanks alle narigheid die de coronapandemie dit jaar veroorzaakt, is Scouting Den Helder en Julianadorp toch van plan kerst-/nieuwjaarswensen te bezorgen.

“Juist is deze vervelende periode is het extra belangrijk om iedereen een ge- zond 2021 toe te wensen. Ondanks alle regels die we door de regering opge-legd hebben gekregen zijn wij in staat om toch kerst- en nieuwejaarswensen te verwerken”, meldt een woordvoerder.

Scoutingclub Den Helder/Julianadorp bezorgt al 33 jaar kerstkaarten voor een hele scherpe prijs. Ook dit jaar gaan de scoutinggroepen de straat weer op om kerstkaarten te bezorgen en wel op zaterdag 19 december. De kosten van de bezorging van kerstkaarten bedragen € 0,40 per kaart.

Let wel: er wordt alleen bezorgd in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. En geen postbussen. De scoutingsclub Den Helder/Julianadorp verzoekt eenieder duidelijk de postcode te vermelden. Kerstkaarten met envelop en contant geld kunnen tot uiterlijk 18 december 16.00 uur wordt ingeleverd.

Zie ook: www.scouting-kerstpost.nl