Dance Stars Studio opent haar deuren in Julianadorp

Partnerbijdrage
Iedereen is welkom bij DSS, van jong tot oud.
Iedereen is welkom bij DSS, van jong tot oud. (Foto: Peter van Aalst)

JULIANADORP - “Na acht jaar bij verschillende dansscholen les te hebben gegeven wil ik mijn droom waarmaken: een eigen dansschool waar ik leerlingen enthousiast maak en waar we samen de passie voor dans kunnen delen.”

‘Het is voor mij een droom die uitkomt’

Dit zijn de woorden van Elise Bakker die op 23 augustus een nieuwe, frisse, allround dansschool opent waar het plezier van de dansers voorop staat.

Elise: “Bij Dance Stars Studio (DSS) kun je op allerlei niveaus dansplezier beleven. Wil je gewoon lekker met je vriendjes en vriendinnetjes in de zaal dansen, TIK TOK dansjes doen, Ballet, Dancehall, Hiphop, Latin Stars 20+ of een mix van alles? Dit wordt allemaal bij ons aangeboden”, meldt ze enthousiast. Maar dat is nog niet alles want naast het dansplezier wordt er bij Dance Stars Studio ook gefocust op talent!

Talent

Elise: “Wil jij je danstalent ontdekken en verder ontwikkelen? Dan hebben we veel doorgroeimogelijkheden binnen de dansschool. Van selectiegroepen, wedstrijdteams en zelfs het showteam waarmee je professionele optredens gaat verzorgen. Iedereen is welkom bij DSS, van jong tot oud!”

Een keertje een les uitproberen? Dat kan in de periode van 23 t/m 28 augustus tijdens een week van open lessen. Zondag 29 augustus staat daarna in het teken van een knallende open dag! Schrijf je snel in voor een gratis proefles op www.dancestarsstudio.nl!

Dancestarsstudio is gevestigd in Budocentrum Julianadorp, Meester Daarhouwerstraat 8.