Voedingsdeskundige Martine Dogger.
Voedingsdeskundige Martine Dogger. ((Foto: Pierre Mettes))

Workshop Gezonde voeding

DEN HELDER – Het Mantelzorgcentrum houdt dinsdag 28 mei een workshop van 13.30 tot 15.00 uur over gezonde voeding in De Helderse Vallei in Den Helder. De workshop is een onderdeel van de Mantelzorger Vitaal-maand en is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente.

Juist voor mantelzorgers is het belangrijk om in goede conditie te blijven omdat er lichamelijk en geestelijk veel van hen wordt verwacht. Maar hoe kunnen zij dit het beste doen? Waar moeten ze op letten? Voedingsdeskundige Martine Dogger geeft tips hoe mantelzorgers gezond kunnen eten en welke producten ze juist wel en juist niet uit de supermarkt meenemen. Mantelzorgers met een vraag over een specifiek product mogen de verpakking meenemen naar de workshop. De workshop gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Neem voor meer informatie over deze of andere activiteiten contact op met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 747009 of stuur een e-mail naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Meer berichten