Het loont om naar Van Dijk Optiek te gaan.
Het loont om naar Van Dijk Optiek te gaan. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Dubbele kortingdagen bij van Dijk Optiek

  BiB

JULIANADORP/HIPPOLYTUSHOEF - Met Hoyalux iD MyStyle V+ biedt Van Dijk Optiek de absolute top in multifocale brillenglazen. Door de hoge mate van individualisering en het toepassen van de gepatenteerde Binoculair Harmonization Technology ervaart de drager helder, haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekening vrij gezichtsveld en de soepelste overgang tussen dichtbij en veraf zien. Hoyalux iD MyStyle V+ wordt exclusief ontworpen om alle bewegingen die de ogen moeten maken haarscherp op het netvlies te krijgen. Elk moment en overal.

Samen met de klant brengt Van Dijk Optiek alle kijkwensen in kaart met behulp van speciale apparatuur en software. De gegevens van de oogmeting, het uitgezochte montuur, de ervaringen met eerdere brillenglazen en de huidige levensstijl wegen allemaal mee om tot een uniek multifocaal glas te komen. Het gebruik van het visuReal centreersysteem stelt Van Dijk in staat de glazen met de hoogste meetprecisie in het montuur te monteren en is doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort.

Wat men ook doet, er is altijd natuurlijk en stabiel zicht op de momenten die ertoe doen. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee men went aan de nieuwe bril: Hoyalux iD MyStyle V+ past zich aan de drager aan, en niet andersom! Nu bij van Dijk Optiek tot € 200,- korting op deze glazen uit het hoogste segment en mooie kortingen op de andere multifocale glazen uit het assortiment .

Bel voor een afspraak of kom even langs voor vrijblijvend advies: Julianadorp 0223-641582 /Hippolytushoef 0227-591057

Meer berichten