Expo vol niet uitgevoerde ideeën

  Nieuws
Igor Kramer als Professor Yaneznayu. (Foto: aangeleverd)
Igor Kramer als Professor Yaneznayu. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Kunstuitleen Den Helder en Windkracht 13 houden gezamenlijk een expositie waarin een overzicht wordt getoond van de niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer. De opening vindt zondag 14 oktober plaats met eerst een preview om 14.30 uur in de Kunstuitleen en om 15.15 uur de officiële opening in Windkracht 13 aan Weststraat 107-109 in Den Helder. De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 11 november. Chris Corstens brengt tijdens de opening met zijn trio Cosmix muziekideeën van Igor Kramer ten gehore.
Als je meer ideeën hebt dan je in een leven uit kunt voeren, blijven de meeste ideeën dus liggen. Niemand die er ooit van hoort, niemand die ze ooit ziet. Er is een te duur idee, een slecht idee, een idee dat ooit nog uitgevoerd moet worden. Ideeën voor muziek, techniek, kunst, film, politiek, architectuur, filosofie, wetenschap, raceauto’s, eten, verhalen, enzovoort. Igor Kramer houdt zondag 21 oktober en zaterdag 3 november tijdens deze expositie Ideeën kantoor in Windkracht 13 om elk ingebrachte idee te bespreken en nieuwe ideeën te maken.
Alter ego Professor Yaneznayu geeft zondag 11 november om 15.00 uur een prikkelende lezing die het publiek nog lang zal heugen in Windkracht 13. De lezingen van de professor kloppen voor 98 procent en zijn voor 11 procent kolder.

Meer berichten