The Bluebirds brengen ode aan Nashville

  Nieuws
The Bluebirds. (Foto: Liselore Chevalier)
The Bluebirds. (Foto: Liselore Chevalier) (rodi.nl)

DEN HELDER - Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise; drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid: The BlueBirds. Samen brengen ze zaterdag 17 november een ode aan de mooiste americana en country songs in Schouwburg De Kampanje in Den Helder. Aanvang 20.15 uur.
De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. Krystl: "Ik vond Country altijd al heel vet, maar het paste nooit bij mijn eigen carrière. Ik ben veel meer pure pop. Het was een onbeantwoorde liefde."
Haar obsessie voor de serie Nashville bracht haar op het idee om een project met andere zangeressen te doen. Ze had al eerder geschreven met Elske en ook zij bleek met een soortgelijk idee rond te lopen. En met Ex-3FM Serious Talent Rachèl Louise was het trio compleet: The BlueBirds waren geboren!
Geïnspireerd door het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tussen de liedjes door vertellen ze over hun verwantschap, liefde voor muziek en de persoonlijke gebeurtenissen in hun turbulente levens. Kaarten zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via www.kampanje.nl.

Meer berichten