Laatste kans om de expo 'Geboorte, trouw en rouw in Volendam' te bezoeken.
Laatste kans om de expo 'Geboorte, trouw en rouw in Volendam' te bezoeken. ((Foto: aangeleverd ))

'Geboorte, trouw en rouw' nog te bezoeken

VOLENDAM - De expositie 'Geboorte, Trouw en Rouw in Volendam' stopt zondag 10 november aanstaande. Voor Volendam en regio is er deze week dus de laatste kans de expositie te bezoeken.

De expositie 'Geboorte, Trouw en Rouw in Volendam' alsmede de schitterende cultureel-historische sub-exposities '100 jaar fanfarecorps Wilhelmina', 'de inhuldiging van een neomist op het Doolhof met bruidjes', en onder andere de nieuwe schilderij-aanwinsten deden vele bezoekers naar het museum toekomen.

Bij het openingswoord van de expositie sprak de pastoor Stomph al van een onvergetelijke historische expositie waar heel Volendam trots op zou kunnen zijn. Zijn voorspelling is uitgekomen. Een groot aantal bezoekers heeft kunnen genieten van een waarheidsgetrouwe uitbeelding van het wonen, werken en leven in Volendams verleden en van het bewaarde erfgoed. Deze week kan men voor het laatst genieten van de mooie expositie, inclusief films, want het museum is nog tot en met zondag 10 november 2019 aanstaande open.

Begunstigers kunnen met twee personen het museum continu gratis bezoeken. Begunstigers steunen het museum en de museumactiviteiten extra en kunnen het hele jaar alle exposities in het museum met twee personen gratis bezoeken. 

Meer berichten