Kiki Schippers in de kerk van Beets

Algemeen
Kiki Schippers
Kiki Schippers (Foto: aangeleverd )

BEETS - Kiki Schippers staat zaterdag 19 september in de kerk van Beets, Beets 51, met haar nieuwe voorstelling: 'Meer'. Aanvang: 20.15 uur.

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer? Wees getuige van pareltjes, die desondanks de eindstreep niet halen en van liedjes, die ooit een hit worden.

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Dinsdagavond 1 september jl. was zij te zien in het programma De Vooravond (nieuwe DWDD) op NPO1. Ze kreeg de uitdaging om een lied te maken naar aanleiding vande persconferentie van Rutte en De Jonge die een half uur voor de start van uitzending op het programma stond. Hier keken gemiddeld 1,3 miljoen en in totaal 2,1 miljoen mensen naar. Zeg nou zelf …. dit smaakt naar 'Meer' toch?

Kiki Schippers met 'Meer' in de kerk van Beets. Aanvang: 20.15 uur, toegang € 17,50 , kaarten uitsluitend via reservering op de website. Zie www.kerkbeets.nl Beets 51, 1475 JD Beets.

Afbeelding