Losse stoeptegel of lantaarnpaal kapot? Meld het via de MijnGemeente-app

Algemeen
Makkelijk meldingen maken via de MijnGemeente app.
Makkelijk meldingen maken via de MijnGemeente app. (Foto: Pixabay)

VOLENDAM - Ziet u een losse stoeptegel, een vuilniszak naast een container, een kapotte lantaarnpaal of rommel op straat? Doe een melding via de MijnGemeente app.

Download de MijnGemeente app in de Appstore of via de Google Playstore en meld je aan. Je kunt vanaf iedere plek in Edam-Volendam een melding doen en de exacte locatie aangeven. Zodra de melding is ontvangen wordt deze in behandeling genomen. 

Op de hoogte blijven

Je kunt bij de  melding zelf kiezen of je wel of niet op de hoogte wilt blijven. Vink je ‘ja’ aan dan krijg je meteen een terugkoppeling dat de melding is afgehandeld. Ook geeft de gemeente aan als het langer duurt om de melding op te lossen. Op edam-volendam.nl/meldingenapp zie je via een kaart alle (actuele) meldingen in de gemeente.

Spoedeisende melding 

Heb je een spoedeisende melding of vraag, zoals een omgewaaide boom over de weg of is er sprake van ander acuut gevaar? Dan gaat de gemeente meteen aan de slag. Dit soort meldingen kun je doorgeven van maandag tot en met vrijdag van 08.30-16.30 uur via (0299) 398 398. Buiten kantoortijden bel je met 088-3221144.