Foto: Aangeleverd

Maarten Russchen in Wapen van Middelie

MIDDELIE - Maarten Russchen treedt zondag 27 januari op in het Wapen van Middelie. Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis. Na vele jaren als professioneel gitarist anderen te hebben begeleid, timmert Maarten Russchen nu aan de weg met zijn eigen repertoire. 


Met zijn band speelde hij de afgelopen paar jaar op diverse blues-podia en -festivals en stond hij in de finale van de Dutch Blues Challenge. In maart 2018 is het album Straight Line uitgebracht, gevolgd door een serie optredens op diverse Nederlandse blues podia en festivals. 
Op bas speel Daniel Gueli, een veelzijdige bassist die bekend is van onder meer de Saskia Laroon Band en het Wim den Herder trio. Sven Rosier is een jonge drummer die veel met Daniel Gueli samenspeelt, en in korte tijd erg veel ervaring heeft opgedaan met vele optredens in binnen- en buitenland.


Bezetting: Maarten Russchen: zang en gitaar, Daniel Gueli: bas, Sven Rosier: drums. 
Het optreden vindt plaats in het Wapen van Middelie, Brink 1, Middelie.  Tel: 0299-621376. Kijk ook voor info op info@ hetwapenvanmiddelie.nl. Zie ook www.hetwapenvanmiddelie.nl. 

Meer berichten