Toneelvereniging d'Ye speelt thriller in Edam

  Nieuws

EDAM - Toneelvereniging d'Ye staat in oktober vier avonden op de planken in De Singel, Edam. Als najaarsstuk hebben zij deze keer gekozen voor een thriller: Spin tussen de rozen. Het is de eerste keer dat dit stuk, dat Alex J. Hüber twee jaar geleden schreef, wordt opgevoerd.
Vivian van Eijk ontwaakt in paniek in de villa van de familie Verbeek. Hoe komt ze hier terecht en waarom hangen haar kleren weer in de kast? Haar relatie met de heer des huizes, Harry Verbeek, is immers al weken voorbij. De explosieve Harry en zijn geheimzinnige familie beweren echter anders en ook het bedrijf waar ze werkt, geeft dit als haar woonadres door, zo blijkt als de recherche arriveert. Die onderzoekt namelijk de moord op haar baas, waarvan zij gisteravond getuige was. Vivian voelt zich tegen haar wil vastgehouden door de Verbeeks. De politie lijkt niets te doen, intussen loopt de moordenaar vrij rond en die slaat opnieuw toe…
De rollen worden gespeeld door Steven Boegem, Simone de Boer, Martine Hamstra, Paul van Kaathoven, Steffie van Montfort, Jitske Ooms en Lissy Thijssens-Lutz. De regie is in handen van Mijs Heesen. D'Ye speelt Spin tussen de rozen vier keer: vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober kan je nog bezoeken. De locatie is De Singel, Burgemeester Versteeghsingel 5b in Edam. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 6 euro voor donateurs en 10 euro voor niet-donateurs.
Kaarten zijn te bestellen via www.dyespeelt.nl/winkel.

Meer berichten