De Reigers staat, na wederom een overwinning en het verlies van concurrent Huizen, fier aan kop.
De Reigers staat, na wederom een overwinning en het verlies van concurrent Huizen, fier aan kop. ((Foto: Rowin van Diest))

Mark Weber wederom uitblinker bij winnende Reigers

  Sport

HOOFDDORP – De hockeymannen van De Reigers versloegen zondagmiddag 10 november Breda met 3-1. Alle treffers kwamen op naam van Mark Weber, die ook deze keer weer de absolute uitblinker was.

Mark Weber is een van de oudste spelers bij de Hoofddorpers. Zijn inzicht en snelheid bleken ook zondagmiddag weer super. Hij was voortdurend een kwelgeest voor de verdedigers van Breda. En als strafcornerspecialist is hij altijd trefzeker. Het publiek langs de kant zag in ieder geval een zeer aantrekkelijk duel. Breda bleef knokken voor een goed resultaat en toonde zich uiterst sportief.

De naam Weber lag op ieders lippen voor en na de wedstrijd. Het is te hopen voor De Reigers dat er geen interesse gaat komen van een team dat hoger speelt. Insiders verwachten niet dat dit gaat gebeuren, want Weber is trouw aan zijn club.

Voorsprong vergroot

Er was zondagmiddag nog meer goed nieuws, want naaste concurrent Huizen verloor thuis met 3-4 van Xenios. Het team van coach Wiegert de Regt heeft nu zes punten voorsprong op de nummer 2.

Het team van De Regt speelt zondag 17 november uit tegen Naarden. Een tegenstander die er alles aan zal doen om een goed resultaat tegen de koploper te behalen.

Meer berichten