Beautysalon Sorelle viert tienjarig bestaan

Partnerbijdrage
Esther gebruikte de lockdown om zich te verdiepen in nieuwe, natuurlijke producten om te gebruiken en te verkopen in haar salon.
Esther gebruikte de lockdown om zich te verdiepen in nieuwe, natuurlijke producten om te gebruiken en te verkopen in haar salon. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

HEERHUGOWAARD – Beautysalon Sorelle aan de Olmenlaan bestaat deze maand tien jaar. En dat mag uiteraard gevierd worden. Er zijn slingers en ballonnen opgehangen in de salon en klanten kunnen meedoen aan een verloting van drie mooie cadeaupakketjes met producten van Happy Soaps, Naturgeist en Golden Rose. “Wat is het hard gegaan. De afgelopen tien jaar zijn echt voorbij gevlógen!”, vertelt eigenaresse Esther Admiraal.

Partnerbijdrage dossier

Die tien jaar zijn echt voorbij gevlógen

Voordat ze haar eigen beautysalon startte, werkte Esther in dienst bij een andere salon. “Maar de plannen om samen met mijn zus Nanda iets op te starten, maakte ik al toen ik nog aan mijn opleiding bezig was.” Toen Nanda met haar kapsalon CC Coiffures een mooi groot pand aan de Olmenlaan kon betrekken en daar nog ruimte overhad, was de keuze voor Esther snel gemaakt. “Dat is nu tien jaar geleden, toen we middenin die andere grote crisis zaten”, lacht ze. 

Het grote voordeel van een kapster en een schoonheidsspecialiste in één pand, is dat afspraken gemakkelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd. “Je kunt er een hele beautymiddag van maken, waarbij je eerst lekker je gezicht laat doen en je laat masseren, waarna je bij de kapsalon je haar kunt laten verven, knippen of stylen. Voor mensen met een drukke agenda is die combinatie ideaal. Maar je kunt natuurlijk ook twee losse afspraken maken; zo heb je twee keer een verwenmomentje voor jezelf! Of kom gezellig samen met je moeder, vriendin of buurvrouw voor een duo-behandeling, dat kan ook.”

Hot stones

Beautysalon Sorelle is hét adres voor verschillende gezichtsbehandelingen en massages. Esther: “Eén van onze specialismes is de hot stone-massage, waarbij de warmte die de stenen afgeven in je spieren trekken en je lichaam laat ontspannen. Zeker nu het weer kouder wordt vinden veel mensen dat erg fijn. Maar ook voor alleen epileren en wenkbrauwen verven kun je bij ons terecht.” 


Happy Soaps

Beautysalon Sorelle werkt met natuurlijke, biologische producten van de merken Naturgeist en Organic Boost: deze zijn dierproefvrij en bevatten geen schadelijke ingrediënten. “Sinds kort verkoop ik ook de bodybars van Happy Soaps: natuurlijke, plasticvrije producten voor onder de douche. Tijdens de lockdown had ik ineens tijd over en ben ik me in deze producten gaan verdiepen. Ik sta helemaal achter de boodschap van dit merk, het is heerlijke zeep in diverse geuren én ze gaan even lang mee als drie tot vier flessen douchegel. Bovendien is Happy Soaps een heel betaalbaar merk. Mijn zus Nanda verkoopt in de kapsalon de shampoo- en conditionerbars van Happy Soaps. Probeer het eens en ervaar het zelf. Of geef een product van Happy Soap cadeau!

Zo fijn om iedereen weer in de watten te kunnen leggen

Esther is trots dat ze het tienjarig bestaan van haar salon, na twee lockdowns die erin hebben gehakt, nu eindelijk weer met haar klanten kan vieren. “Sommige klanten komen hier al tien jaar. Ik wil al die trouwe mensen graag bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren. Zo fijn dat we weer open zijn om iedereen weer te kunnen verwelkomen en in de watten te leggen!”

Meer info op www.salonsorelle.nl en www.cccoiffures.nl. Afspraak maken? Bel 072-8700051.