Fitlijf: de rode loper naar een beter leven en gewicht

Algemeen
Marjan Hageman: Het proces is een rode loper naar een beter leven wat we samen gaan doen'
Marjan Hageman: Het proces is een rode loper naar een beter leven wat we samen gaan doen' (Foto: aangeleverd)

Fitlijf: de rode loper naar een beter leven en gewicht

HEILOO - Gezondheid is het grootste kapitaal in ons leven. Toch nemen we het vaak voor lief. Pas als we het zijn verloren, komen we in actie. “Inspirerend coach die je helpt het ideale gewicht te behalen en gezonder door het leven te gaan. Hoe zou dat zijn?"

Een gezonde leefstijl is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Slanke mensen doen niet aan 'lijnen', dat is alleen weggelegd voor mensen met overgewicht. Hoe kan dat toch? Dat is het bewijs dat diëten niet werken. Stop daarmee. Blijvend op gewicht is voor iedereen die dat wil weggelegd. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen want bij Fitlijf helpen ze je graag.

Het gaat niet om wat er gegeten wordt, het gaat over waarom er gegeten wordt. Het gaat ook niet over perfect eten maar meer over jezelf voeden. En het ook gaat het niet over dingen verbieden maar over jezelf meer toestaan.

Wanneer je snapt hoe het lichaam werkt, kunnen de juiste keuzes gemaakt worden. Preventief werken aan vitaliteit vraagt toewijding. Een actieve houding. Het komt je niet aanwaaien, je moet zelf aan de slag. Maar de beloning is groot: energie, meer weerstand, innerlijke rust en voldoening.

Marjan Hageman: "Wie het programma volgt krijgt inzage in het huidige eet- en leefpatroon. Daarna volgt een traject van 4 maanden. Daarmee krijg je voldoende inzicht hoe je jouw leefstijl kunt verbeteren. Wanneer je al 10% van je gewicht kwijt raakt heeft dat al vele positieve effecten op de gezondheid. Velen merken dat er een positieve invloed wordt behaald op gezondheidsklachten zoals diabetes type 2, maag- en darmklachten, hoge bloeddruk etc. Je merkt dat je fitter en energieker wordt. Dan gaan de overtollige kilo’s er vanzelf af."

Vergoeding is mogelijk vanuit de zorgverzekering

"Het proces is een rode loper naar een beter leven wat we samen gaan doen. Maar ik vind het belangrijk dat mensen genieten van de reis er naartoe. Meestal gaan ze het nog leuk vinden. Het is geen straf om gezonder te worden. Meestal willen ze niet anders meer."

Er wordt gewerkt volglens de richtlijnen van het RIVM.

Marjan Hageman, Oosterzijweg 98 Heiloo, tel. 06-45194062. Voor info of gratis kennismaking: info@fitlijf.com, www.fitlijf.com.