(Foto: archief Rodi Media)

Doe mee met de Oudejaarsdijkenloop

AARTSWOUD - De Oudejaarsdijkenloop wordt dinsdag 31 december voor de 48e keer gehouden in Aartswoud. Deze mooie tocht over de landerijen, wegen en dijken van het dorp wordt georganiseerd door voetbalvereniging A.G.S.V. en atletiekvereniging Hera.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers kiezen voor de vier of acht kilometer. De jeugd tot en met 9 jaar kan zich inschrijven voor de Kabouterloop van 1 kilometer. Jong en oud kan daaraan meedoen, alleen of met het hele gezin. Iedereen is van harte welkom om het jaar sportief en gezellig af te sluiten.

De deelnemers krijgen een lot en maken hiermee kans op mooie prijzen, aangeboden door de vele sponsoren. Uiteraard ontbreken de oliebollen deze dag niet.

De inschrijving vindt vanaf 09.30 uur plaats in Café de Stompe Toren, aan de Schoolstraat. Wandelaars starten vanaf 09.30 uur. De Kabouterloop begint om 10.15 uur, de vier kilometer om 10.45 uur en als laatste start de acht kilometer om 11.00 uur.

De heer Smal neemt de officiële tijdwaarneming voor zijn rekening.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de Kabouterloop 2 euro. Jeugd tot en met 14 jaar 3,50, 15 jaar en ouder met herinnering betaalt voor 5 euro en 15 jaar en ouder zonder herinnering 3 euro.

Een ouder mag met het kind tijdens de Kabouterloop meelopen.

Meer informatie is te vinden op www.agsv.nl of neem contact op met Marga, tel. 0229-582573 of Marry, tel. 0229-582003.

Honden en vuurwerk zijn NIET toegestaan.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Opmeer.

Meer berichten