Zingen bij het Andijks Gemengd Koor

Algemeen
Het Andijks Gemengd Koor is op zoek naar nieuwe leden.
Het Andijks Gemengd Koor is op zoek naar nieuwe leden. (Foto: Pieter Prins)

ANDIJK - Zin om te zingen? Het Andijks Gemengd Koor, met leden uit heel West-Friesland, nodigt iedereen uit om gezellig mee te doen. Noten lezen hoeft niet. Naast de jaarlijkse Volkorendag zijn er regelmatig allerlei activiteiten waar het koor aan meedoet, zoals het Mozart-concert in Het Octaaf in Hoorn vorig jaar.

Verder zingt het Andijks Gemengd Koor op 1 mei samen met muziekvereniging Sursum Corda in 't Dorpshuis Centrum, in het kader van Andijk viert de vrijheid. Op 7 november geeft het koor een Winterconcert in Cultura, samen met accordeonvereniging Con Zelo. En voor Hemelvaartsdag volgend jaar staat een concert gepland in Cultura samen met het koor Egelsheim uit Limburg.
Het repertoire is heel divers: klassiek, volksliedjes in allerlei talen, maar ook musicalnummers en Nederlands. Leden kunnen zelf ook nummers inbrengen. Dirigent is Margreet Drijver en Edwin Hinfelaar de pianist. De repetities zijn op maandagavond in Cultura om 20.00 uur.

Dus kom gerust eens luisteren en meedoen. De eerste maand hoeven nieuwe leden niet te betalen. Meer informatie op www.andijksgemengdkoor.nl.