Vorig jaar werd het culinaire evenement voor de eerste keer georganiseerd. Er werd gretig gebruik van gemaakt.
Vorig jaar werd het culinaire evenement voor de eerste keer georganiseerd. Er werd gretig gebruik van gemaakt. ((Foto: Han Giskes))

Duizend mensen kunnen gratis sliptong eten

PURMEREND - Stichting Vrienden voor Purmerend organiseert op maandagavond 7 oktober weer het culinaire evenement Tongen in Purmerend. Die avond kunnen in totaal 1.000 bezoekers zich tegoed doen aan gratis sliptong eten. Liefhebbers kunnen zich tot en met 13 september aanmelden. Iemand anders opgeven kan ook. Een tip: wees er snel bij, want vol is vol!

Maandagavond 7 oktober voor tweede keer Tongen in Purmerend

Vorig jaar werd het evenement voor de eerste keer op touw gezet. En met succes, want binnen no time waren de beschikbare plaatsen vol. De organisatie verwacht nu eenzelfde scenario. "Men wordt uitgenodigd om lekker sliptong te eten in een restaurant in Purmerend. Het diner wordt opgevrolijkt door artiesten. We hebben nog een extra service, want degenen die geen vervoer hebben, kunnen gebruik maken van gratis vervoer naar het centrum en terug naar huis", aldus Jeroen Riemeijer van de Vrienden voor Purmerend.

Uitgestoken hand

Vrienden voor Purmerend organiseert het unieke gratis uitje voor inwoners van Purmerend en Beemster die dat verdienen. Bij voorkeur degenen die over weinig of geen sociale contacten beschikken, zijn van harte welkom om aan te schuiven. Riemeijer: "We willen hen een uitgestoken hand bieden, zodat het ook voor die mensen een keertje meezit. Vorig jaar was het een schot in de roos en werd de uitgestoken hand zeer gewaardeerd. Het kan niet anders of mensen gaan zich nu ook weer massaal aanmelden."

Aanmelden

Opgeven kan op twee manieren. Ten eerste via de de website www.vriendenvoorpurmerend.nl Bellen kan ook, tot en met vrijdag 13 september van maandag tot en met woensdag op het nummer 06 29 83 91 27. Dat geldt voor mensen die zelf op 7 oktober aan willen schuiven, maar ook voor degenen die een ander willen aanmelden. Kan zijn dat een bekende van u toe is aan een avondje ontspannen en genieten van heerlijke sliptong. Ook in dat geval kunt u reageren.

        

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten