Dijklander Ziekenhuis start weer met publiekslezingen

PURMEREND - Het Dijklander Ziekenhuis begint weer met publiekslezingen. Een gratis college voor iedereen die gewoon weleens wat meer wil weten over medische onderwerpen. In de eerste lezing onder de nieuwe vlag wordt stil gestaan bij de vraag: Wanneer ben je eigenlijk oud? Klinisch geriaters Patricia Sinnige en Nikki Noorda geven het antwoord op donderdag 7 november in theater De Purmaryn in Purmerend. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Je bent zo oud als je je voelt gaat het gezegde. En zo kan het dat iemand van 60 jaar zich 80 jaar voelt en de ander 94 jaar is, maar nog 70 jaar geschat wordt. Wat zegt leeftijd eigenlijk? Wat gebeurt er met uw lichaam als het ouder wordt? Dat komt u allemaal te weten tijdens deze leerzame en boeiende lezing. Patricia Sinnige en Nikki Noorda, klinisch geriaters van het Dijklander Ziekenhuis nemen u mee in de wereld van het ouder worden, veelvoorkomende ouderdomsziekten en wat u kunt doen om fit te blijven van lichaam en geest. Spreekstalmeester van deze avond is Marjan van den Berg, bekend van onder andere haar wekelijke persoonlijke column en het feuilleton 'Sanne' in Margriet.

Locatie en aanmelden

De publiekslezing vindt niet alleen in Purmerend plaats. Op dinsdag 12 november is er ook een bijeenkomst in Hotel Van der Valk A7 in Hoorn.  Purmaryn in Purmerend. Ook deze begint om 20.00 uur. Een kop koffie of thee wordt aangeboden door de Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 28 oktober via de website Dijklander.nl/agenda of door het aantal personen en de gewenste locatie te mailen naar patientenservicepunt@dijklander.nl Bellen mag ook, u kunt van maandag tot en met rijdag tussen 08.15 en 16.30 uur bellen naar 0229 25 76 13.

Eerdere publiekscolleges werden druk bezocht, op tijd aanmelden is gewenst.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten