Jaydan (links) en Mason konden het prima vinden met de ING leeuw.
Jaydan (links) en Mason konden het prima vinden met de ING leeuw. ((Foto: Han Giskes))

Anouk Hoogendijk schiet ING Huis open

PURMEREND - Ex-Oranje Leeuwin en record-international Anouk Hoogendijk opende maandagmiddag het nieuwe ING Huis aan de Koestraat in Purmerend.

Drie maanden van intensief verbouwen gingen vooraf aan de officiële start van het nieuwe ING-kantoor, die meer doet denken aan een gezellige huiskamer. Je hebt geen moment het idee dat je bij een bankinstelling binnen stapt.

Op de begane grond op de eerste etage zijn aparte kamers gemaakt waarin glas en dus veel licht, in combinatie met een industrieel/modern interieur, de boventoon voeren. Beneden is tevens een gezellige bar gemaakt. Hier kunnen de cliënten terecht voor een kopje koffie of thee. Ga je de schitterende trap op en kom je boven, zie je middenin de koffiecorner staan. Eromheen ook weer de aparte kamers, die het huiskamergevoel extra versterken.

Deze week zijn er in het kader van de opening nog tal van activiteiten. Dinsdag is tot 17.30 uur het zogeheten ING Wooncafé. Iedereen kan bij de hypotheekadviseurs terecht voor vragen over zijn of haar hypotheek. Woensdag is van 13.00 tot 15.30 uur de kindermiddag met onder meer VR gamen. Ook de bekende ING leeuw is van de partij. En zaterdag 2 november is het Digital Saturday.

eb

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten