In de Popfabriek kunnen jongeren zich muzikaal ontplooien.
In de Popfabriek kunnen jongeren zich muzikaal ontplooien. ((Foto: aangeleverd))

Popfabriek presenteert nieuw aanbod

PURMEREND - De Popfabriek is de plek waar jongeren zich muzikaal kunnen ontplooien. Dinsdag 4 februari starten drie nieuwe cursussen in de professionele studio's van P3. Met muziek produceren, pop zang en bandcoaching als aanbod geeft Muziekschool Waterland in De Popfabriek gehoor aan de wens van de doelgroep. Ook gaat de muziekbus 'on the road' en bezoeken de bandcoaches allerlei plaatsen in Waterland.

Jongeren uit Purmerend en omgeving komen dankzij speciale projecten van Muziekschool Waterland op de middelbare scholen in aanraking met muziek en dit wordt meestal met enthousiasme ontvangen.
Muziek produceren en zingen is populair en daar is een nieuw programma uit ontstaan. Onder leiding van bandcoach Jasper Kramer kunnen jongeren meteen aan de slag.
'Het niveau is niet belangrijk, het gaat om samenspelen, plezier maken en gewoon durven doen' aldus Jasper.

Popfabriek on the Road

De muziekbus gaat ook weer rijden en dat betekent dat jongeren in heel Waterland 15 lessen bandcoaching kunnen krijgen. Met een lading vol met instrumenten komt docent Shauni naar Monnickendam, Marken, Wormer, Jisp, Zuiderwoude en Ilpendam toe.

Optredens

Ieder cursusblok van De Popfabriek en Popfabriek on the Road wordt meestal afgesloten met een leuk optreden voor publiek. In samenwerking met cultuur- en poppodium P3 is de mogelijkheid om op een groot podium te staan.

Op de website van De Popfabriek (www.depopfabriek.nl, tabblad cursusaanbod) is informatie te vinden over de data, tijdstippen en kosten. Mailen of bellen kan ook, in dit geval met Timo Groot, t.groot@muziekschoolwaterland.nl of tel. 0299 42 78 12.


 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten