Wies en de Liefde in huiskamer vol liefde, donder en bliksem

Algemeen
Wies Kavelaar en haar muzikanten.
Wies Kavelaar en haar muzikanten. (Foto: aangeleverd)

BEEMSTER - Woensdag 11 maart vult het gezelschap 'Wies en de Liefde' met hun Nederlandstalige muziek één van de huiskamers in de Zuidoostbeemster. Wies Kavelaar en haar liefdes (muzikanten) staan aan de vooravond van de CD presentatie van hun debuutalbum 'ZonderDagen'. Voorafgaand daaraan kan men genieten van een try-out in de intieme setting van een huiskamer. Een muzikale avond vol lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige nummers, met als onderwerp de liefde, in al zijn facetten.

"Wies en de Liefde" bestaat nu vijf jaar, schrijven en componeren hun eigen werk, wat nu vastgelegd is op dit album. "ZonderDagen", wat tevens de naam is van hun show, is een warm, boeiend en sfeervol debuutalbum geworden, dat luistert als een muzikale roadtrip en veel aandacht voor het woord bevat. Een verzameling afwisselende nummers, vol verrassende muzikale wendingen, die slim en tegelijk speels in elkaar zitten. Het album en de voorstelling beschrijven de complexiteit van de Liefde door de ogen van een levenslustige dertiger in een wereld waarbij haar eigen ontdekkingstocht soms taboedoorbrekend blijkt.

Het wordt niet alleen één grote liefdeswolk, maar ook donkere wolken, donder en bliksem met Wies Kavelaar: zang/toetsen/gitaar/teksten, Wouter Mooy: gitaar/zang, Ton Nieuwenhuizen: bas/zang, Mees Siderius: drums/percussie en Pim van der Ploeg: sounddesign/synths.

Woensdag 11 maart, aanvang 20.30, kaarten € 15,- te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl. Na reservering en betaling van de kaarten wordt het adres bekend gemaakt.