Benefietavond 12,5 jarig bestaan Wij-Allemaal verzet

Algemeen
Wij Allemaal trots op alle betrokkenen. vlnr: Conny; Bestuurslid, Evelien; gastvrouw, Chantal; coördinator werkgroep, Petra v. Ommen; gastvrouw, Nel & Agnes; gastvrouw en Wendy, hoofd -coördinator. Zonder vrijwilligers geen inloophuis.
Wij Allemaal trots op alle betrokkenen. vlnr: Conny; Bestuurslid, Evelien; gastvrouw, Chantal; coördinator werkgroep, Petra v. Ommen; gastvrouw, Nel & Agnes; gastvrouw en Wendy, hoofd -coördinator. Zonder vrijwilligers geen inloophuis. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Wij-Allemaal, het inloophuis voor iedereen die in aanraking komt met kanker, viert vrijdag 3 april haar 12,5 jarig jubileum. Echter op een andere manier dan gepland. Om dit te vieren had Wij-Allemaal had voor het 12,5 jarige jubileum een benefietavond gepland in de nieuwe Markthal in Purmerend. De corona-crisis bracht echter roet in deze plannen.

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM had Wij-Allemaal de afgelopen maand al besloten om alle activiteiten in het inloophuis af te lassen. Deze maatregel geldt nu ook voor de geplande benefietavond. Na een jaar van voorbereidingen valt deze beslissing enorm zwaar, maar de gezondheid van de fantastische bezoekers, genodigden maar ook de artiesten, leveranciers en sponsoren is het allerbelangrijkste.

De benefietavond

De avond zou staan in het teken van het bedanken van de vrijwilligers, het belang van het inloophuis en de toekomst van Wij-Allemaal. De benefietavond mag nu dan wel afgelast zijn, hij gaat later dit jaar zeker nog plaatsvinden. Wanneer dat wordt dat zal nader bepaald worden.

Alle al bestelde tickets worden automatisch omgezet naar de nader te bepalen datum in 2020. Wanneer de bepaalde datum geen optie is, is restitutie mogelijk.

Bedankt

Vrijdag 3 april zal er via de website en social media aandacht gegeven worden aan het 12,5 jaar bestaan. Het inloophuis is deze dag helaas gesloten. Wel zijn er twee gastvrouwen aanwezig voor telefonisch contact met de bezoekers.

Het bestuur van Wij-Allemaal wil gastvrouwen, vrijwilligers, ambassadeurs, en iedereen die het inloophuis een warm hart toedragen bedanken dat ze al 12,5 jaar een mooie ontmoetingsplek midden in de samenleving kunnen zijn. Zonder hun inzet geen inloophuis.

Informatie

Voor alle laatste informatie omtrent de benefietavond bekijk de webste www.benefietwijallemaal.nl/#overbenefiet. Wij Allemaal is telefonisch bereikbaar op 0229 - 406094.