update

Bittere pil voor ondernemers

Algemeen
Geef uw volle steun aan de lokale ondernemers.
Geef uw volle steun aan de lokale ondernemers.

REGIO - 'Laat de economie niet tot stilstand komen' luidt de actie van de Purmerendse Regio Ondernemers, met als doel iedereen ervan te overtuigen dat de lokale ondernemer meer dan gebruikelijk wordt gesteund. Ook het door Rodi Media geïnitieerde 'Supporter van Lokaal' is erop gericht om ons juist nú pal achter onze lokale ondernemers te scharen. Waarom? Ze hebben het o zo hard nodig.

Lokale ondernemer heeft u nog meer nodig

De dinsdagavond door Mark Rutte bekend gemaakte planning voor de komende weken maakt duidelijk dat enkele versoepelingen van kracht worden. Zo kunnen de sportverenigingen heel voorzichtig beginnen met de trainingen en interne oefenpotjes tot 12 jaar. Ook de doelgroep daar iets boven mag weer beperkt aan de slag. De basisscholen, het speciale basisonderwijs, kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang mogen vanaf 11 mei weer geheel of gedeeltelijk draaien. 

Voor MKB'ers kan de vlag voor de ene groep uit, de andere groep blijft tandenknarsend afwachten op betere berichten. Fysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten mogen hun praktijk weer openen, maar bijvoorbeeld horecabedrijven of hieraan gerelateerde bedrijven. Maar ook kappers en nagelstudio's dienen hun zaak nog zeker tot 20 mei geheel of gedeeltelijk in het slot te houden. Een bittere pil, dat zeker! Velen hielden er stilaan toch rekening mee dat hun bedrijf beperkt open zou kunnen, met inachtneming van de anderhalve meter ruimte.Niet dus! 

Tamarah Melissa werkt in de trouwbranche. Na de bekendmaking van premier Rutte reageert ze op onze Facebookpagina met "Het is dieptriest, en dan denk ik niet alleen aan mezelf maar aan vele anderen met mij."

Supporter van Lokaal

Nu we dat allemaal weten roepen we iedereen nog nadrukkelijker op om vooral Supporter van Lokaal te worden en te blijven. En de economie niet tot stilstand te laten komen.

Geef volle steun

Daarom: geef uw volle steun aan de lokale ondernemer. Hij of zij geeft nog meer dan ooit nodig. Broodnodig!