Nog even terugblikken op Reuring Thuis

Algemeen
Theater Gajes tijdens het optreden voor De Rusthoeve.
Theater Gajes tijdens het optreden voor De Rusthoeve. (Foto: Han Cozijn)

PURMEREND - Nog even een korte terugblik, in woord en beeld, op Reuring Thuis. Vrijdagavond begon de aparte versie met de zeer vermakelijke Reuring Pubquiz. Entertainment werd tussendoor verzorgd en ook de prijsuitreiking was ‘live’ te volgen.

Zaterdag werd er aandacht besteed aan onze kleine Reuring fans en ook de ouderen kregen een prachtig sprookje voorgeschoteld. Als klap op de vuurpijl was er nog de Reuring Talkshow vanuit een eigen tv-studio, opgenomen vanuit RB2, met verrassende gasten en werd er door RTV Purmerend van Australië naar Finland tot aan Purmerend moeiteloos geschakeld om de optredens in de huiskamers te brengen. Zondag ging Reuring Thuis gewoon weer door met de Reuring 1,5 meter sessies: Mooie, muzikale optredens vanuit Pop- en Cultuurpodium P3 en een kampvuurconcert vanuit een achtertuin in Purmerend.

Tjeerd Glastra, voorzitter van het bestuur, is uitermate te spreken. “We willen het kernteam heel hartelijk bedanken voor het samenstellen en uitvoeren van een afwisselend programma. Ook dank aan alle vrijwilligers die dit jaar hebben kunnen mee helpen, de artiesten en natuurlijk onze zakelijke partners. Daarnaast heeft Covid-19 ook mooie, nieuwe samenwerkingsverbanden gebracht en zijn nieuwe mogelijkheden ontstaan voor de toekomst”, reageert Glastra.

Voor degenen die nog even sfeer willen proeven: alle uitzendingen van Reuring Thuis zijn terug te kijken via www.reuring.com en de facebookpagina’s van RTV Purmerend en Reuring Festival.

Born A Tribe.
DJ Cesario met de Pubkwis.