Marcel Kapteijn & The Raindogs in P3

Algemeen
Marcel Kapteijn & The Raindogs
Marcel Kapteijn & The Raindogs (Foto: Maaike van der Valk )

PURMEREND - Marcel Kapteijn, bekend als leadzanger van Ten Sharp maar al weer vele jaren op eigen benen, verzorgt zaterdag 8 augustus een intiem concert in P3. Dat doet hij samen met The Raindogs ofwel Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie.

Het drietal verwent het publiek in P3 met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Kapteijn, Schuurman en Dobber vermaken het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden is hetzelfde en het is altijd weer een verrassing. Echter……in het verleden behaalde successen zijn geen enkele garantie voor een leuke avond!

Zaterdag 8 augustus aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn uitsluitend online te reserveren via p3purmerend.nl Wees er snel bij want in verband met de coronamaatregelen er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.