Start verkoop deelplan 8 De Keyser

Algemeen
Afbeelding
(Artist impression van enkele woningen in het plan (Foto: DPD))

MIDDENBEEMSTER - Aan de oostkant van Deelplan 5 komt het nieuwe deel van De Keyser, Deelplan 8.
Tussen 17 en 24 augustus kan via de projectwebsite www.dekeyser.nl online worden ingeschreven op de 58 nieuwbouwwoningen in de Keyser.

Het gaat om 28 rijwoningen (vanaf €335.000 v.o.n.), 4 semi bungalows (vanaf €415.000 v.o.n.), 12 twee-onder-een-kap woningen (vanaf €465.000 v.o.n.) en 14 vrijstaande woningen (vanaf €530.000 v.o.n.). 

Het plan

Met De Keyser krijgt Middenbeemster er een nieuwe woonbuurt bij. Geen massale nieuwbouw, maar juist intiem, gevarieerd en dorps. Herkenbare architectuur, volledig passend bij het karakter van de Beemster, en een mix van verschillende woningtypen. Met de komst van de circa 590 nieuwbouwwoningen groeit het dorp stukje bij beetje. Wie hier woont, geniet van alles wat Middenbeemster zo aantrekkelijk maakt en profiteert daarbij van wonen in een nieuwbouwhuis
in een vertrouwde omgeving.

Toewijzing door gemeente Beemster

De toewijzing van de 58 woningen van deelplan 8 in De Keyser, wordt door gemeente Beemster verricht. De inschrijving voor de woningen loopt daarom via een extern formulier dat vanaf de start van de verkoop op de projectwebsite wordt getoond. Geïnteresseerden geven hun 10 voorkeuren door via dit formulier. Iedereen kan zich voor dit plan inschrijven. Vergeet niet je registratienummer te vermelden bij het inschrijven. De mensen die zich geregistreerd hebben bij gemeente Beemster als woningzoekende krijgen namelijk voorrang bij de toewijzing.

De betrokken makelaar is Sopar in Purmerend, bereikbaar via telefoonnummer: 0299-420097. Voor meer informatie over het plan: www.dekeyser.nl