Veel belangstelling voor Wheerlicht

Algemeen
Afbeelding
Er was veel belangstelling voor de stand in het Makado. (Foto: Evert Ruis))

PURMEREND - Afgelopen zaterdag was er veel belangstelling voor wonen in het appartementencomplex Wheerlicht in Wheermolen. In het Makado winkelcentrum was een stand ingericht. Wim Zonneveld van Hoekstra & Van Eck Makelaars was ronduit tevreden over de opkomst. "Het was een geslaagde middag met veel aanloop en toch ook de nodige passanten, die eigenlijk boodschappen deden, maar onderweg toch besloten om langs te komen."

De verkoop van de luxe koopappartementen, die op het voormalige terrein van wijkcentrum 't Noot worden gebouwd, is voor de zomer gestart. Het zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 85 tot 121 vierkante meter, inclusief eigen berging en parkeerplaats. De verkoopprijzen zijn vanaf €321.000,- vrij op naam. Wheerlicht is gelegen in de groene wijk Wheermolen.

Ook ontwikkelaar Synchroon uit Utrecht is tevreden over de tot dusverre getoonde belangstelling. Woordvoerder Wim Polman: "In verband met Corona is de verkoop online begonnen. Er is inderdaad al veel interesse voor de appartementen die zich onderscheiden door de ruimte en het comfort, de grote raampartijen en de rustige ligging van de buitenruimtes", reageert Polman.

De bouw van Wheerlicht start begin 2021. Als alles naar wens verloopt, wordt het complex eind 2022 opgeleverd. Onder het gebouw komt een parkeergarage en ook rondom komen tal van parkeermogelijkheden; zowel voor bewoners als anderen.

Meer weten over Wheerlicht? Kijk op www.wheerlicht.nl