Lions en RSWP geven steuntje in rug

Algemeen
Afbeelding
(Samen de handen uit de mouwen voor hen die het nodig hebben. (Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Leden van de Lionsclub Purmerend Marktstaede in samenwerking met RSWP (WonenPlus), hebben belangeloos de handen uit de mouwen gestoken tijdens de tuinklusavond bij inwoners uit Purmer-Noord.

Met tien man sterk werd er in twee uur tijd keihard gewerkt om twee tuinen, van mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer helemaal spik en span te maken. Er werden heggen gesnoeid, onkruid verwijderd tussen aarde en tegels, struiken en zelfs bomen gesnoeid. Een geweldig grote klus.

Lionsclub Purmerend Marktstaede heeft voor het tweede jaar aangegeven samen met RSWP een helpende hand te willen bieden voor inwoners in Purmerend. Inwoners die om de één of andere reden zelf niet in staat zijn om hun tuin te onderhouden. Een prachtige geste, maar daar blijft het niet bij.

Jonge mantelzorgers

De volgende activiteiten staan al weer in de planning; voor jonge mantelzorgers van 15-24 jaar sponsoren zij een bowlingavond in november en voor de oudere mantelzorgers hebben zij tevens een leuke verrassing in petto. Houd de media in de gaten!

Lions en RSWP

Meer willen weten over Lionsclub of RSWP. Ook iets willen bijdragen? Neem dan contact op met de Lionsclub of RSWP door te bellen met het servicepunt van RSWP. Zij zijn iedere dag bereikbaar van 9-12 uur via 0299 426364.

De Lionsclub Purmerend Marktstaede is op zoek naar nieuwe leden, voor verdere informatie info@lionsmarktstaede.nl, www.lionsmarktstaede.nl. RSWP kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken die de medemens een warm hart toedragen. www.rswp.eu.