Koningsdag tulpen ondersteunen Bart en Rachel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Bart Bozelie en Rachel Hayhoe hebben al enige tijd een reis naar Oeganda op het programma staan voor het Rode Kruis. Corona zorgde voor vertraging maar het plan staat nog steeds en de inzameling van het benodigde geld loopt door, zoals nu met de Koningstulpen.

Al eerder liepen er sponsor- en donatie-acties, zoals de borrelpakketten-actie, de 100 mijl van Jeroen of vorig jaar de Koningstulpen. Het resultaat van de tulpenactie heeft (na aftrek van de inkoopkosten) een mooie boost gegeven aan het streefbedrag van sponsorgelden om mee te nemen naar Oeganda. “We zijn er bijna”, meldt het duo, maar nog niet helemaal. “Graag zouden wij nog één keer willen uitpakken met een actie om onze laatste sponsorgelden bijeen te krijgen. Dus herhalen wij onze tulpenactie dit jaar.”

Wil je vrienden, familie, geliefden, buren, mede-winkeliers, personeel, collega’s etc. verblijden met een mooie, grote dubbele bos oranje tulpen (totaal 20 stuks) rond Koningsdag voor slechts € 7,50 per bos? En (zakelijk) voor 100% aftrekbaar want donatie aan een goed doel. Nu met COVID 19 laat het Rode Kruis zowel in Nederland als daarbuiten zien hoe belangrijk deze hulporganisatie is waar het gaat om voorlichting, ondersteuning en daadwerkelijke hulp, vooral op het gebied van hygiëne. En daar is geld voor nodig.

De tulpen worden bezorgd op vrijdagmiddag 23 april of maandag 26 april 2021 in de regio Alkmaar, Purmerend en Beemster en andere plaatsen in overleg. Ophalen kan ook op afspraak bij het kantoor van Rachel (Hayhoe Familierechtadvies, Gorslaan 47, Purmerend).

Bestellen kan door te bellen of appen naar Bart (06-21439537) of Rachel (06-41051603). Geef dan ook aan of je de oranje tulpen komt ophalen of op welk adres de tulpen moeten worden bezorgd.

Betaling kan via hun actiepagina bij het Rode Kruis: https://expedition.actievoorrodekruis.nl/team/team-caboverde, of vraag om een Tikkie.

Wil je Bart en Rachel blijven volgen met hun actie en straks tijdens hun reis in Oeganda? Dit kan door hun gezamenlijke Facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/RachelenBartRodeKruis/


Foto aangeleverd