Indrukwekkende line-up in LeestekenSigneerWeek

Algemeen
Stefanie Schulte van Het Leesteken met de boeken van de auteurs die komen signeren.
Stefanie Schulte van Het Leesteken met de boeken van de auteurs die komen signeren. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Het Leesteken laat weer iets speciaals gebeuren. Om de aanloop naar de feestdagen extra feestelijk te maken, organiseert de boekhandel de zogeheten LeestekenSigneerweek. Dat houdt in dat van dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 december elke dag tussen 15.00 en 16.00 uur een auteur komt signeren. En niet de eersten de besten.  

Dagelijks van 15.00 tot 16.00 uur komen auteurs hun boeken signeren

Het team van Het Leesteken heeft een aantal favoriete boeken uit 2021 verzameld en de auteurs gevraagd te komen signeren in de Kerstmaand: “We missen onze sessie met schrijvers, de lezingen en het samenzijn met klanten” aldus Stefanie Schulte. “Op deze wijze kunnen we, binnen de vastgelegde corona richtlijnen, toch nog ontmoetingen met schrijvers laten plaatsvinden en mensen hun boeken laten signeren en voorzien van speciale inscripties. Leuk voor jezelf of als kerstcadeau”

Ook is het mogelijk een gesigneerd exemplaar te reserveren en een persoonlijke boodschap door te geven zodat de betreffende schrijver die erin kan zetten. Het gesigneerde boek kan op elk willekeurig moment in de winkel worden afgehaald. Je kunt altijd bellen 0299-771834 of mailen naar info@leesteken.nl

De volgende auteurs maken hun opwachting tijdens de LeestekenSigneerweek:

Dinsdag 14 december Anne Eekhout – ‘Mary’

Woensdag 15 december Malou Holshuijsen – ‘Zachtop lachen’

Donderdag 16 december Renske Jonkman – ‘Dit verdronken land’

Vrijdag 17 december Auke Kok en Dido Michielsen – ‘Flinke jongen’ en ‘Lichter dan ik’

Zaterdag 18 december Freek en Hella de Jonge – ‘Kom verder!’ en ‘Hartschade’

Let goed op het dagelijks ritme van de signeersessies, telkens van 15.00 tot 16.00 uur. Het Leesteken is gevestigd aan de Zuidersteeg 2.