Slimme betaalkaarten voor je online aankopen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Online shoppen is erg populair. Groot nadeel bij het betalen met je bankpas is dat jouw bankrekeningnummer en naam op steeds meer plekken bekend raakt. Als je liever anoniem blijft bij het doen van online aankopen, kun je nu gebruik maken van een nieuw soort betaalkaart. Dit is bijvoorbeeld erg handige bij allerhande digitale producten en diensten, zoals games, muziek en apps. Je schaft bij een vertrouwd adres online eenvoudig en snel een virtuele betaalkaart aan. Per mail ontvang je een unieke code waarmee je bij verschillende aanbieders anoniem kunt betalen. Deezer, Microsoft en Epic Games zijn voorbeelden van webshops waar je terecht kunt.

Anoniem online betalen 

Online betalen zonder persoonlijke gegevens achter te laten. Het is zo fijn. Dankzij een Paysafecard, Cashlib card of Neosurf is dit mogelijk. Je betaalt hiermee veilig en zorgeloos online zonder gebruik te maken van je bankrekening of creditcard. Wil je bijvoorbeeld Paysafe kopen? Dit doe je gemakkelijk via een geautoriseerde distributeur. Binnen een halve minuut is het geregeld en kun je de kaart gebruiken voor het opwaarderen van je tegoed in je favoriete game, bij een platform met films of bij een online dating service. Ook kun je denken aan de aanschaf van beltegoed of een abonnement via Google Play.

Prepaid betaalmethodes gebruiken

Ook een Neosurf voucher is een simpele manier om anoniem en veilig op het internet te betalen. Het is ideaal als je op dat moment niet je bankrekening of creditcard wilt of kunt gebruiken. Bij het afrekenen hoef je geen persoonlijke gegevens op te geven. Je bestelt deze virtuele prepaid betaalkaart van achter je computer of tablet. Even snel een tegoedbon van Neosurf kopen met telefoon is uiteraard ook mogelijk. De waarde op de kaart blijft onbeperkt geldig en als je twee vouchers hebt kun je het tegoed ook overzetten naar één kaart.

Aanschaf anonieme betaalkaart

Voor de aankoop van een anonieme betaalkaart kun je het beste naar een betrouwbare verkoper gaan. Dit geeft je de garantie dat je een werkende code krijgt. Omdat alles tegenwoordig digitaal te organiseren is, hoef je er de deur niet meer voor uit. En dat is een uitkomst in deze ongewisse tijd met steeds veranderende regels vanwege de coronacrisis. Als je bijvoorbeeld in quarantaine zit, kun je zo toch op een anonieme wijze van je favoriete spellen, films en andere soorten entertainment genieten.

Prepaid creditcard als cadeau

Een prepaid creditcard is ook een fantastisch idee om cadeau te geven. De betaalkaarten zijn in verschillende waardes verkrijgbaar. Koop er bijvoorbeeld eentje van tien euro of dertig euro. Online kun je de gift card persoonlijk maken met je eigen tekst. Ook kun je een toepasselijke achtergrond toevoegen, zoals een foto met een verjaardagstaart of een kerstboom. Een dergelijke cadeaubon is het perfecte cadeau als je de winkels dicht zijn, als je de deur niet uit kunt of als je geen tijd hebt om een cadeautje te kopen. De cadeaukaarten zijn 24/7 online verkrijgbaar en je hebt ze razendsnel in je mailbox.

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)