Lachen is onbetaalbaar en kan altijd. Komende zondag is er een lachsessie.
Lachen is onbetaalbaar en kan altijd. Komende zondag is er een lachsessie. ((Foto: aangeleverd))

Lachen is gezond, doe je mee?

PURMEREND - Zondag 28 juli biedt Nazbyedith bij feelgoodcentre Oase aan de Amstellaan van 11.00 tot 12.00 uur een workshop aan met lach- en relax-oefeningen in een groep.

Zelfs in Bodyworlds besteden ze er aandacht aan 'lachen als beste medicijn'. Lachen veroorzaakt namelijk gezonde, lichamelijke veranderingen in ons lichaam. Humor en lachen versterken het immuunsysteem en geven energie, verminderen pijn en beschermen ons tegen nadelige gevolgen van stress.

Lachen is onbetaalbaar en kan altijd. Het lachen hoeft niet echt te zijn. Met lachen om het lachen bereik je al, dat dat ene stofje wat jou iets gelukkiger maakt, wordt aangemaakt. Lachen zonder reden of eigenlijk toch wel…, want het is gewoon fijn om te doen. Meedoen kost €10,-.

Je kunt je aanmelden bij www.ticketkantoor.nl/shop/Naz of via de website www.nazbyedith.nl Thee en water zijn aanwezig, want van lachen krijg je dorst. Zelf kun je een schoon handdoekje meenemen en dikke sokken of sloffen, aangezien de schoenen uit gaan. Vergeet vooral ook je glimlach niet, want een glimlach is de beste facelift.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries