Sint-optocht in Purmer-Noord - Maak tekening of knutselwerk en win ritje in koets

  Nieuws
De Wijkkerngroep Purmer-Noord heeft de dag samen met de ondernemers van het Gildeplein georganiseerd. (Foto: aangeleverd)
De Wijkkerngroep Purmer-Noord heeft de dag samen met de ondernemers van het Gildeplein georganiseerd. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Op zaterdag 24 november vieren Sinterklaas en zijn Pieten een groot feest in Purmer-Noord. Dit begint met een optocht door de wijk. Deze begint om 11.00 uur bij het complex van KV Purmer. Het gevolg komt rond 12.00 uur aan op het Gildeplein.
De route is als volgt: veld KV Purmer, Van Osweg, Van Garderenstraat, Overlanderstraat en eindpunt Gildeplein. In het winkelcentrum is van alles te doen. FeestjeWaterland organiseert hier allerlei leuke spelletjes voor de kinderen, bij Bakkerij Gutter kan de jeugd gratis poppetjes versieren en er zijn tal van Danspieten van SDC-Events te zien.

Inleveren

Sinterklaas heeft voor de kinderen nog een extra klusje in petto, namelijk help mee om het winkelcentrum te versieren. Het gaat erom een mooi knutselwerk of tekening te maken en deze vervolgens in de winkels aan het Gildeplein in te leveren. De knutselwerken en tekeningen komen in de etalages te liggen. De KunstPiet zal 3 winnaars kiezen en de makers hiervan mogen met Sinterklaas en zijn Pieten mee in de koets tijdens de optocht.
Gauw aan de slag

Het is wel belangrijk je naam, leeftijd en vooral je telefoonnummer op het knutselwerk te zetten, dan kan Piet je onmiddellijk bellen als je een van de winnaars bent. Voor nu gauw aan de slag en wie weet zit je zaterdag 24 november naast Sint en zijn Pieten.
Op het Gildeplein wordt ook een springkussen gelegd. En de bezoekers kunnen genieten van gratis koffie, thee en chocolademelk.

Meer berichten
 

Fotoseries