Lancering Renata Magazine in Amsterdamse Stadsschouwburg

PURMEREND - Renata Magazine wordt op vrijdag 29 maart officieel gelanceerd in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De 116 pagina's tellende glossy van de Purmerendse powervrouwen Renata Willems en Janette Visser zal daarna in 1700 winkels in Nederland in de schappen liggen.

In de glossy geen getut over make-up of een top 5 van slechtst geklede BN-ers. Renata Magazine biedt een podium aan vrouwen die wat te melden hebben. Vrouwen die hun sporen hebben verdiend of daar hard naar op weg zijn en vol gas over hun werk kunnen praten. Oftewel Chicks on a mission. Spannend, vol inspiratie en stoer.

Het magazine is de creatieve vrucht van ondernemers Renata Willems (directeur van Match Events BV en Stichting Wij-allemaal) en Janette Visser (medisch dermatograaf, visagiste/styliste en productiewizzard), die vonden dat het hoog tijd werd voor een ondernemersglossy.

"Die is er namelijk nog niet," zegt Willems enthousiast, "dus toen dacht ik: dan maak ik hem zelf wel." Het was een lang gekoesterde droom voor deze netwerktijger om ooit een eigen blad te maken en lekker in lijn met haar levensmotto Alles kan. Altijd. Als je maar wil, ziet het eerste nummer van Renata Magazine op vrijdag 29 maart 2019, het licht.

Hoofdthema van het eerste nummer? 'Inspiratie'. Zo legt groei-expert Mirjam van Gaalen uit wat ze voor je kan betekenen, biedt fantasy-fotograaf Marije Dijkema een kijkje in haar droomwereld, vindt directeur Corine Laurent het belachelijk dat vrouwen nog steeds moeten uitleggen waarom ze fulltime zouden willen werken, gooide monumentenfotograaf Léontine van Geffen-Lammers het roer om op haar 40ste, vertelt fashion-icoon én transgender Loena Maas haar bijzondere verhaal en doet Neerlands sympathiekste diva Karin Bloemen uit de doeken waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Om maar wat te noemen.

De presentatie van lancering op 29 maart is in handen van powercabaretier Dian Liesker.

Meer berichten