Redmer Kuiken en Netty Salentijn
Redmer Kuiken en Netty Salentijn ((Foto: Marianne de Wolf))

De handen uit de mouwen!

Handen uit de mouwen

PURMEREND - Recent heeft een groep vrijwilligers, waaronder twee leden van de Lionsclub, een aantal tuinen opgeknapt van inwoners dit zelf niet meer kunnen bijhouden. Ondanks de vele regen die dag hebben deze vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en een aantal mensen erg blij gemaakt! Deze actieve bijdrage is een onderdeel van de afspraak van Lionsclub Purmerend met RSWP Purmerend.

Lionsclub Purmerend Marktstaede is een enthousiaste club van 22 vrouwen en mannen uit verschillende beroepsgroepen die twee keer in de maand bij elkaar komen om het internationale Lionsmotto 'We Serve' inhoud te geven. Dat betekent dat allerlei activiteiten worden ontwikkeld waarmee geld wordt ingezameld wat ten goede komt aan goede doelen. Ook worden er hand- en spandiensten verricht bij activiteiten waarbij veel handen licht werk maken. Dit jaar heeft de Lionsclub aangegeven dat het geld wat zij inzamelen ten goede komt aan RSWP. RSWP is hier erg blij mee! Het opgehaalde bedrag van de boekenmarkt die op 1 september in Purmerend plaats vond is bestemd voor de RSWP.
Ook iets betekenen voor een ander?
Wil jij ook iets betekenen voor een ander? Kom eens langs op het kantoor van RSWP Purmerend Kometenstraat 6B te Purmerend of bel met het servicepunt: 0299-426364. Wij staan je graag te woord want: vele handen maken licht werk!!

RSWP is een vrijwilligersorganisatie, die helpt dat mensen elkaar helpen zodat (kwetsbare) inwoners passende hulp krijgen welke zij nodig hebben en zo mee kunnen blijven doen. Van de bijdrage welke RSWP van de Lionsclub ontvangt worden projecten voortgezet en vrijwilligers eens extra in het zonnetje gezet.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten