De Allergedachtenisavond kenmerkt zich door sfeer, emotie en stil staan.
De Allergedachtenisavond kenmerkt zich door sfeer, emotie en stil staan. ((Foto: aangeleverd ))

Allergedachtenisavond op kerkhof

PURMEREND - Op het historische en gerestaureerde kerkhof aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend vindt op zaterdag 26 oktober voor de 10e keer de jaarlijks terugkerende Allergedachtenisavond plaats.

Een sfeervolle avond voor uw herinneringen. De toegang is vrij en de poort staat open van 19.15 uur tot 21.00 uur. Ditmaal is het thema "Omgaan met HEIMWEE…… naar jou".

Het oude monumentale kerkhof is voor deze gelegenheid weer sfeervol aangekleed met lichtjes, fakkels en vuren. Mijmer in de beslotenheid van het duister over geleefd leven, deel hun namen en foto's met elkaar. Iedereen kan een foto met naam, geboorte- en overlijdensdatum aanleveren die op avond wordt getoond. De foto kunt u digitaal sturen naar info@kerkhofoverweersepolderdijk.nl

U kunt een lichtje aansteken, een boodschap of wensen schrijven, een naam leggen of gewoon genieten van de aankleding. Iedereen is welkom om te gedenken en te herinneren. Voor meer informatie kijk op www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl of bel met 06 21 23 35 33.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries