Bijeenkomst met bijzondere snaarinstrumenten

  Nieuws
Maisa van der Kolk neemt de aanwezigen mee op een muzikale reis door Europa. (Foto:
Maisa van der Kolk neemt de aanwezigen mee op een muzikale reis door Europa. (Foto: (rodi.nl)

PURMEREND - 'KUNSTGENOTEN in beweging' organiseert donderdag 12 april bij Cultuurhuis Wherelant een muzikale bijeenkomst met bijzondere snaarinstrumenten voor senioren (65). Deze bijeenkomst vindt, in tegenstelling tot de andere activiteiten, van 13.00 tot 15.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403.
Maisa van der Kolk is beheerder van de Muziekkamer Edam. Zij neemt iedereen mee op een muzikale reis door Europa met de draailier, sleutelviool, schootharp, hommel, psalter, citer en zingende zaag. Een unieke kans om de prachtige geluiden van deze bijzonder instrumenten te kunnen beluisteren. Daarnaast kan een ieder die dat wil ook meezingen. Is na deze bijeenkomst uw interesse gewekt? Kijk dan op www.demuziekkameredam.nl voor meer informatie over de activiteiten die zij organiseren.

Seniorenactiviteiten

'KUNSTGENOTEN in beweging' organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren.
Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd
Aanmelden en info

De inloop op 12 april is vanaf 12.30 uur. De kosten bedragen € 5,-. Deze dient voorafgaande en contant afgerekend te worden. Aanmelden kan via een mail naar cursusbureau@evean.nl of telefonisch via 088 3833397.
'KUNSTGENOTEN in beweging' wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, RABO Coöperatiefonds, Oranje fonds, VSB fonds, RCOAK, en fonds Sluyterman van Loo.

Meer berichten