Langere samenwerking ITSD en Reuring - Automatiseerder en festivalorganisatie ondertekenen 3-jarig contract
  Nieuws

Louis Burgers van Reuring (rechts) en directeur Daniël Pardoen (ITSD) schudden elkaar de hand, na de ondertekening van de overeenkomst. Verder op de foto Timo Lieder van het automatiseringsbedrijf en Annet Rijser van Reuring. (Foto: aangeleverd)
Louis Burgers van Reuring (rechts) en directeur Daniël Pardoen (ITSD) schudden elkaar de hand, na de ondertekening van de overeenkomst. Verder op de foto Timo Lieder van het automatiseringsbedrijf en Annet Rijser van Reuring. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Na een succesvolle samenwerking in 2017 hebben automatiseringsbedrijf ITSD en Reuring besloten zich voor een periode van drie jaar aan elkaar te committeren. ITSD blijft daarmee een belangrijke sponsor van het Reuring festival.
Directeur Daniël Pardoen tekende dezer dagen met het bestuur van Reuring, vertegenwoordigd door Annet Rijser, een sponsorovereenkomst. “Het festival, wat van 21 tot 24 juni in Purmerend gehouden wordt, is een van de belangrijkste evenementen in Purmerend en belangrijk voor de stad. Het feit dat ITSD voor langere tijd het vertrouwen in Reuring uitspreekt is voor ons een geweldige ondersteuning", aldus Annet Rijser.

Non nonsense

Het Purmerendse ICT-bedrijf ITSD is 14 jaar in Purmerend gevestigd en heeft een brede klantenkring in Purmerend en omstreken. Het bedrijf staat alom bekend om haar ICT-oplossingen en no nonsense aanpak. “Als je al zoveel jaar voor veel Purmerendse bedrijven mag werken en veel van onze collega’s uit Purmerend komen, wil je ook wat teruggeven aan de stad”, stelt Daniël Pardoen.

Meer berichten