Fred's Kadoshop en atelier zet deur wagenwijd open

  Nieuws
Naast de expositie kan iedereen in de winkel terecht voor woon-, bruiloft- en geboorteaccessoires. (Foto: aangeleverd)
Naast de expositie kan iedereen in de winkel terecht voor woon-, bruiloft- en geboorteaccessoires. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Zaterdag 29 september, van 10.00 tot 16.00 uur, organiseren de kunstenaars en medewerkers van Fred’s Kadoshop & kunstatelier een open huis in de vestiging aan de Breedstraat 16.
Door het hele pand en in het achterliggende atelier is een expositie te zien van gevarieerde werken van keramiek en schilderijen. De kunstenaars zijn aanwezig en vertellen graag hoe zij zich laten inspireren. Overigens is het mogelijk om in groepsverband een workshop schilderen te volgen samen met de kunstenaars. Bezoekers wordt geadviseerd om de medewerkers te vragen naar de mogelijkheden.
Momenteel staat de kadoshop vol met prachtige handgemaakte herfstartikelen. Men kan er terecht voor diverse woon-, bruiloft- en geboorteaccessoires. De medewerkers helpen graag in het maken van een keuze. En ook degenen die alvast een bestelling willen plaatsen voor de komende feestdagen, wordt aangeraden de medewerkers hierover aan te spreken. Zij vertellen graag wat er allemaal mogelijk is.

Meer berichten
 

Fotoseries