Fysiek en beeldend theater in De Verbeelding

  Nieuws
Dionne en Ritzah gaan op zoek naar evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. (Foto: aangeleverd)
Dionne en Ritzah gaan op zoek naar evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Zaterdag 20 oktober om 20.30 uur staat Golden Palace in De Verbeelding met de voorstelling WO-MAN.
Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan Dionne en Ritzah op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. En zij ontdekken een nieuwe versie van zichzelf. The best of both worlds? Dat blijkt anders uit te pakken.
Beide mimespelers speelden al eerder in stukken van Golden Palace. Verwey was onlangs genomineerd voor een Colombina voor haar rol in De blackout van ’77 van Orkater. Theaterkrant: “Absurdistische invalshoeken met spannende en fysiek sterke spelers. Beeldende en woordloze voorstelling met fysieke slapstickelementen.”
Concept en regie: Ingrid Kuijpers Spel: Ritzah Statia en Dionne Verwey
www.goldenpalace.nl
Kaarten kosten € 14,-, houders van vriendenpas/CJP/65 € 12,- (exclusief € 1,- reserveringskosten). Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 41 12 34. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.

Meer berichten
 

Fotoseries