Thea Taal komt naar Bibliotheek

  Nieuws
Thea Taal en meneer Apenstaartje. (Foto: aangeleverd)
Thea Taal en meneer Apenstaartje. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - In de Bibliotheek Purmerend zijn met ingang van zondag 4 november elke eerste zondag van de maand themamiddagen. Thea Taal komt samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje ruim een uur naar de Bibliotheek om met kinderen van 4 tot en met 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen. Elke maand is er een ander thema en deze zondag is het thema Halloween.

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 28-jarige Purmerendse geeft les in het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het basisonderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar.
Zondag 4 november om 14.00 uur in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. De toegang is vrij en Thea Taal vind het heel erg leuk als de kinderen verkleed en/of geschminkt zijn passend bij het thema.

Meer berichten